Vi hjälper dig att spara pengar. Vår målsättning är att ge dig så många smarta och enkla tips som möjligt för att underlätta för dig i din ekonomiska vardag.

E-post: [email protected]

Försäkringar för hem, villa och fritidshus


Det finns flera olika försäkringar för ditt boende som kan vara bra att ha koll på. Här redan vi ut vad som ingår i de olika varianterna.

Hemförsäkring

Oavsett om du bor i en lägenhet eller villa är viktigt att ha en hemförsäkring. Hemförsäkringen är ett skydd för både dig, dina saker och ditt hem. Vad som ingår i hemförsäkringen kan variera mellan olika bolag, och med vilken försäkringsnivå som du väljer att teckna.

Jämför hemförsäkringar

Villaförsäkring

En villaförsäkring innebär ett utökat skydd för dig som bor i villa. Med en villaförsäkring är själva byggnaden, din egendom och tomten försäkrat mot skador. Vanligt förekommande är också att försäkringsbolagen erbjuder en kombinationsförsäkring som kallas för villahemförsäkring.

Jämför villaförsäkringar

Fritidshusförsäkring

En fritidshusförsäkring är ett skydd för ditt fritidsboende. Här ingår normalt sett själva huset, tomten och dina ägodelar – vilka exakta aspekter som täcks kan variera lite mellan de olika försäkringsbolagen.

Jämför fritidshusförsäkringar


Redaktionen
Pengar.se


Vårt nyhetsbrev

  • Smarta tjänster
  • Enkla spara-tips
  • Avsluta när du vill

Genom att gå med, godkänner du även våra villkor.

Villkor för Pengar.se's nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev skickas ut en gång i veckan. Din epostadress lagras hos en tredjepart (Mailchimp) som är det system vi använder för att hantera prenumerationslistan och nyhetsbrevsutskicken. Du kan när som helst välja att avsluta prenumerationen och radera dina uppgifter hos oss. Vi lämnar inte ut din epostadress till någon annan part. Däremot kan vi i nyhetsbrevet inkludera sponsrade länkar och reklam till samarbetspartners.

Nyhetsnotiser

Danskarna älskar rabattkoder

Maxa semesterdagarna – så gör du 2020

Mäklarprovision – Hur tar mäklaren betalt?

Matsmart minskar matsvinnet

Skärpt amorteringskrav 1 mars - så påverkas du

Betalappar vanligare än kontanter - men kort fortfarande kung

7 tips inför Mellandagsrean - så hittar du guldkornen

Gamla ljusslingor - så mycket kostar de dig

En vecka till Black Friday - så fyndar du

Sista chansen att sätta in gamla mynt