Vi hjälper dig att spara pengar. Vår målsättning är att ge dig så många smarta och enkla tips som möjligt för att underlätta för dig i din ekonomiska vardag.

E-post: info@pengar.se

En vecka till Black Friday - så fyndar du

Den här sidan uppdaterades för en längre tid sedan. Tänk därför på att informationen kan (men behöver inte) vara inaktuell.

Med en vecka kvar till årets största rea är det dags att förbereda sig. Vi har tipsen som hjälper dig att hitta de riktiga fynden!

Med en vecka kvar till årets största rea-dag är det dags att förbereda sig. Vi har tipsen som hjälper dig att hitta de riktiga fynden!

Black Friday har fått ordentligt fäste i Sverige. Det amerikanska påhittet, som alltid infaller fredagen efter högtiden Thanksgiving, har de senaste åren växt sig allt större och är i dag ett självklart inslag i den svenska julhandeln. Fredagen den 24 november är det dags igen och vi har tipsen som hjälper dig att hitta de allra bästa fynden.

Var förberedd
Likt en önskelista till tomtefar, knåpa ihop en lista över de produkter du önskar fynda på dagen. Kolla runt på webben och jämför olika märken och modeller för att hitta det bästa alternativet för dig. Besök även flera onlinebutiker och notera fördelarna och nackdelarna med att handla från respektive. Har butiken fri frakt, hur lång är leveranstiden och är det någon kostnad för retur?

Notera priset i förtid
Några dagar innan Black Friday slår till kan det vara en bra idé att notera priset på den vara du vill klicka hem, så att du på rea-dagen vet att priset faktiskt sänkts och då med hur mycket. Åter igen, jämför flera olika butiker för att hitta den bästa dealen.

Gör det enkelt
Varför sitta och söka fram de bästa fynden under Black Friday när det finns sajter som samlar webbens hetaste rabattkoder och kampanjer? Låt i stället någon annan göra jobbet åt dig. Hitta dagens bästa erbjudanden på allt från elektronik till kläder utan någon större ansträngning!

Var ute i god tid
Tag reda på när din valda butik (eller butiker) drar i gång med sin rea. Många väljer redan att sänka priserna från midnatt mellan torsdag och fredag, andra håller på det till dagen. Kom ihåg att populära Black Friday-produkter så som elektronikvaror och hushållsprodukter också fort kan ta slut. Det gäller därför att vara ute i god tid för att inte riskera att den där datorn eller kaffebryggaren du spanat in försvinner.

Det säkra före det osäkra
Se till att du kan slutföra ditt köp snabbt när produkten väl är lagd i kassan. Det är ingen garanti att varan är din enbart för att du påbörjat en beställning. En rekommendation är att redan innan registrera dig hos butikerna för att slippa lägga tid på att fylla i personuppgifter och eventuellt kortnummer.


https://www.pengar.se/nyheter/en-vecka-till-black-friday-sa-fyndar-du


Vårt nyhetsbrev

  • Smarta tjänster
  • Enkla spara-tips
  • Avsluta när du vill

Genom att gå med, godkänner du även våra villkor.

Villkor för Pengar.se's nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev skickas ut en gång i veckan. Din epostadress lagras hos en tredjepart (Mailchimp) som är det system vi använder för att hantera prenumerationslistan och nyhetsbrevsutskicken. Du kan när som helst välja att avsluta prenumerationen och radera dina uppgifter hos oss. Vi lämnar inte ut din epostadress till någon annan part. Däremot kan vi i nyhetsbrevet inkludera sponsrade länkar och reklam till samarbetspartners.

Nyhetsnotiser

Danskarna älskar rabattkoder

Maxa semesterdagarna – så gör du 2020

Mäklarprovision – Hur tar mäklaren betalt?

Matsmart minskar matsvinnet

Skärpt amorteringskrav 1 mars - så påverkas du

Betalappar vanligare än kontanter - men kort fortfarande kung

7 tips inför Mellandagsrean - så hittar du guldkornen

Gamla ljusslingor - så mycket kostar de dig

En vecka till Black Friday - så fyndar du

Sista chansen att sätta in gamla mynt