Vi hjälper dig att spara pengar. Vår målsättning är att ge dig så många smarta och enkla tips som möjligt för att underlätta för dig i din ekonomiska vardag.

E-post: info@pengar.se

9 gratis aktiviteter


Gapar det tomt i plånboken? Det betyder inte att du behöver sitta hemma i soffan! Här listar vi nio kostnadsfria aktiviteter.

1. Klappa djur

Besök en 4H-gård och spendera några timmar med bondgårdens djur. Idag finns gårdar över hela landet som är helt kostnadsfria att besöka för allmänheten. Perfekt för hela familjen!

2. Gå på museum

Flera svenska museum erbjuder idag gratis inträde för alla barn och ungdomar under 25 år. Dessutom erbjuder många museum fri entré under särskilda dagar för alla.

3. Besök en botanisk trädgård

Vad slår en härlig dag utomhus? Tag med dig en filt, slå dig ned bland växterna och bara njut i en närliggande park eller botanisk trädgård. Du kommer inte ångra dig!

4. Lira boll

Ta dig ned till en bollplan och lira med vänner. Oavsett om det är fotboll, basket eller landhockey så lär det bli en rolig och svettig stund.

5. Delta i workshop

Många bibliotek och kulturhus anordnar gratis workshops och skaparverkstäder. Passa på att lära dig något nytt eller helt enkelt bara släppa lös din kreativitet.

6. Gå på konsert

Flera restauranger, pubar och barer anordnar spelningar utan att ta inträde. Kika in kvällens utbud och ta dig ned för en stund med härligt gung.

7. Vandra i nationalpark

Snöra på dig kängorna och ge dig ut i naturen. I Sverige finns flera nationalparker som bjuder på häpnadsväckande upplevelser.

8. Åk skateboard & kickbike

Har du en bräda, ett par inlines eller en kickbike hemma? Toppen - bege dig till en skatepark och öva på dina åk!

9. Strand och bad

Ta dig ned till sjön eller havet för en simtur, bus på stranden eller en stund i solen.


Redaktionen
Pengar.se
redaktionen@pengar.se


Vårt nyhetsbrev

  • Smarta tjänster
  • Enkla spara-tips
  • Avsluta när du vill

Genom att gå med, godkänner du även våra villkor.

Villkor för Pengar.se's nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev skickas ut en gång i veckan. Din epostadress lagras hos en tredjepart (Mailchimp) som är det system vi använder för att hantera prenumerationslistan och nyhetsbrevsutskicken. Du kan när som helst välja att avsluta prenumerationen och radera dina uppgifter hos oss. Vi lämnar inte ut din epostadress till någon annan part. Däremot kan vi i nyhetsbrevet inkludera sponsrade länkar och reklam till samarbetspartners.

Nyhetsnotiser

Danskarna älskar rabattkoder

Maxa semesterdagarna – så gör du 2020

Mäklarprovision – Hur tar mäklaren betalt?

Matsmart minskar matsvinnet

Skärpt amorteringskrav 1 mars - så påverkas du

Betalappar vanligare än kontanter - men kort fortfarande kung

7 tips inför Mellandagsrean - så hittar du guldkornen

Gamla ljusslingor - så mycket kostar de dig

En vecka till Black Friday - så fyndar du

Sista chansen att sätta in gamla mynt