Vi hjälper dig att spara pengar. Vår målsättning är att ge dig så många smarta och enkla tips som möjligt för att underlätta för dig i din ekonomiska vardag.

E-post: [email protected]

Swish nu även till företag

Den här sidan uppdaterades för en längre tid sedan. Tänk därför på att informationen kan (men behöver inte) vara inaktuell.

I sommar introducerades den mobila betaltjänsten Swish även för företag, föreningar och organisationer.

Närmare 1,3 miljoner privatpersoner är idag anslutna till Swish. Nu kan företag, föreningar och organisationer också ta betalt via tjänsten. 

Företag, föreningar och organisationer kan genom Swish erbjuda sina kunder ytterligare ett alternativ att betala för sina tjänster. Betalningen sker då direkt oavsett dag eller tidpunkt. Vad Swish dock saknar är funktionalitet för kreditering - returer av mottagna betalningar kan ej hanteras genom den mobila betaltjänsten.

Var bank är ansvariga för respektive erbjudande till sina kunder. Idag är Swedbank, Sparbankerna, Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Nordea, SEB och Skandia ansluten till Swish.


https://www.pengar.se/nyheter/swish-for-foretag


Vårt nyhetsbrev

  • Smarta tjänster
  • Enkla spara-tips
  • Avsluta när du vill

Genom att gå med, godkänner du även våra villkor.

Villkor för Pengar.se's nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev skickas ut en gång i veckan. Din epostadress lagras hos en tredjepart (Mailchimp) som är det system vi använder för att hantera prenumerationslistan och nyhetsbrevsutskicken. Du kan när som helst välja att avsluta prenumerationen och radera dina uppgifter hos oss. Vi lämnar inte ut din epostadress till någon annan part. Däremot kan vi i nyhetsbrevet inkludera sponsrade länkar och reklam till samarbetspartners.

Nyhetsnotiser

Danskarna älskar rabattkoder

Maxa semesterdagarna – så gör du 2020

Mäklarprovision – Hur tar mäklaren betalt?

Matsmart minskar matsvinnet

Skärpt amorteringskrav 1 mars - så påverkas du

Betalappar vanligare än kontanter - men kort fortfarande kung

7 tips inför Mellandagsrean - så hittar du guldkornen

Gamla ljusslingor - så mycket kostar de dig

En vecka till Black Friday - så fyndar du

Sista chansen att sätta in gamla mynt