Vi hjälper dig att spara pengar. Vår målsättning är att ge dig så många smarta och enkla tips som möjligt för att underlätta för dig i din ekonomiska vardag.

E-post: [email protected]

Oxelösundbor flitiga e-deklarerare

Den här sidan uppdaterades för en längre tid sedan. Tänk därför på att informationen kan (men behöver inte) vara inaktuell.

​Det börjar närma sig sista deklarationsdag.

Det börjar närma sig sista deklarationsdag - och hittills är det Oxelösundsborna som varit mest flitiga att deklarera elektroniskt.

Med endast ett få dagar kvar till sista dag att lämna in sin deklaration, har 4 048 994 personer valt att göra så elektroniskt. Det av totalt 7,8 miljoner personer som ska deklarera.

Oxelösunds kommun är bäst i Sverige på att deklarera via mobiltelefon, app eller dator. Hela 59,30 procent av kommunens invånare har valt att deklarera elektroniskt. Hack i häl följer Hofors i Gävleborgs län samt Hällefors i Örebro län.

- För de flesta är det naturligt att skicka in deklarationen via sms, knapptelefon, Skatteverkets app eller vår webbplats. Fler e-deklarerar för varje år, berättar Kay Kojer, verksamhetsutvecklare Skatteverket, i ett pressmeddelande.

Att deklarera så tidigt som möjligt är en fördel enligt Skatteverket. Personer som väntar till sista sekund och behöver hjälp från myndigheten kan vänta sig långa svarstider på grund av det höga trycket.

- Vi rekommenderar alla att vara ute i god tid, framför allt de som har mer komplicerade deklarationer och kan tänkas behöva hjälp från oss. Det är lättare att komma fram till Skatteupplysningen nu än när det bara återstår ett par dagar, säger Kojer.

Sista dag att lämna in sin deklaration är måndagen den 2 maj klockan 24:00.


https://www.pengar.se/nyheter/oxelosundbor-flitiga-deklarerare


Vårt nyhetsbrev

  • Smarta tjänster
  • Enkla spara-tips
  • Avsluta när du vill

Genom att gå med, godkänner du även våra villkor.

Villkor för Pengar.se's nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev skickas ut en gång i veckan. Din epostadress lagras hos en tredjepart (Mailchimp) som är det system vi använder för att hantera prenumerationslistan och nyhetsbrevsutskicken. Du kan när som helst välja att avsluta prenumerationen och radera dina uppgifter hos oss. Vi lämnar inte ut din epostadress till någon annan part. Däremot kan vi i nyhetsbrevet inkludera sponsrade länkar och reklam till samarbetspartners.

Nyhetsnotiser

Danskarna älskar rabattkoder

Maxa semesterdagarna – så gör du 2020

Mäklarprovision – Hur tar mäklaren betalt?

Matsmart minskar matsvinnet

Skärpt amorteringskrav 1 mars - så påverkas du

Betalappar vanligare än kontanter - men kort fortfarande kung

7 tips inför Mellandagsrean - så hittar du guldkornen

Gamla ljusslingor - så mycket kostar de dig

En vecka till Black Friday - så fyndar du

Sista chansen att sätta in gamla mynt