Vi hjälper dig att spara pengar. Vår målsättning är att ge dig så många smarta och enkla tips som möjligt för att underlätta för dig i din ekonomiska vardag.

E-post: [email protected]

Nordea är Nordens bästa bank

Den här sidan uppdaterades för en längre tid sedan. Tänk därför på att informationen kan (men behöver inte) vara inaktuell.

Nordea utnämndes i år igen till Nordens och Baltikums bästa bank av tidningen Euromoney.

I torsdags utsågs Nordea till Nordens och Baltikums bästa bank av finanstidningen Euromoney. Det meddelar idag Nordea i ett pressmeddelande.

Även i år gick det bra för Nordea när tidningen Euromoney delade ut sina "Excellence Awards". Likt förra året tog man hem pris i kategorierna Nordens och Baltikums bästa bank samt regionens bästa investmentbank.

Euromoney är en av de främsta bank- och finanstidskrifterna i världen, som varje år delar ut Excellence Awards. Priserna delas ut till de yppersta finansiella institutionerna i Europa. 

Faktorer som spelar in när rankingen och bedömningen för priserna är: bankens kundutveckling, dess utveckling av produkter och tjänster, hur banken anpassar sig till de nya regelverken för finanssektorn och bankens finansiella resultat.


https://www.pengar.se/nyheter/nordea-ar-nordens-basta-bank


Vårt nyhetsbrev

  • Smarta tjänster
  • Enkla spara-tips
  • Avsluta när du vill

Genom att gå med, godkänner du även våra villkor.

Villkor för Pengar.se's nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev skickas ut en gång i veckan. Din epostadress lagras hos en tredjepart (Mailchimp) som är det system vi använder för att hantera prenumerationslistan och nyhetsbrevsutskicken. Du kan när som helst välja att avsluta prenumerationen och radera dina uppgifter hos oss. Vi lämnar inte ut din epostadress till någon annan part. Däremot kan vi i nyhetsbrevet inkludera sponsrade länkar och reklam till samarbetspartners.

Nyhetsnotiser

Danskarna älskar rabattkoder

Maxa semesterdagarna – så gör du 2020

Mäklarprovision – Hur tar mäklaren betalt?

Matsmart minskar matsvinnet

Skärpt amorteringskrav 1 mars - så påverkas du

Betalappar vanligare än kontanter - men kort fortfarande kung

7 tips inför Mellandagsrean - så hittar du guldkornen

Gamla ljusslingor - så mycket kostar de dig

En vecka till Black Friday - så fyndar du

Sista chansen att sätta in gamla mynt