Vi hjälper dig att spara pengar. Vår målsättning är att ge dig så många smarta och enkla tips som möjligt för att underlätta för dig i din ekonomiska vardag.

E-post: [email protected]

Ersättningskollen bäst i Europa

Den här sidan uppdaterades för en längre tid sedan. Tänk därför på att informationen kan (men behöver inte) vara inaktuell.

Webbtjänsten Ersättningskollen utsågs nyligen till Europas bästa mikrosajt.

Ersättningskollen.se är webbtjänsten som har koll på ersättning när du drabbas av sjukdom, olycksfall och arbetsskada. Nyligen kammade tjänsten hem pris som Europas bästa mikrosajt.

Ersättningskollen har tagits fram av Försäkringskassan, Svensk Försäkring och AFA Försäkring och är ett verktyg som ger information om ditt försäkringsskydd vid en oförutsedd händelse. Tjänsten lanserades i mars i år och har i dag runt 1 000 besökare per dag.

Under Digital Communication Awards som nyligen ägde rum i Berlin, prisas Europas bästa PR-insatser, och svenska Ersättningskollen lyckades tag hem ett pris. Och i tufft motstånd dessutom - i tävlan om priset var även UNHCR och Twentieth Century Fox Film Corporation med. Ersättningskollen fick ta emot priset efter motiveringen:

"Detta projekt samlade nationella försäkringsorganisationer som gemensamt tog fram Ersättningskollen, ett webbverktyg som ger en samlad bild av ditt försäkringsskydd om du skulle råka ut för en arbetsskada eller bli långvarigt sjuk - och hur mycket du kan få i ersättning. Omkring 1 000 besöker sajten varje dag - en stor framgång."


Ersättningskollen


https://www.pengar.se/nyheter/ersattningskollen-bast-i-europa


Vårt nyhetsbrev

  • Smarta tjänster
  • Enkla spara-tips
  • Avsluta när du vill

Genom att gå med, godkänner du även våra villkor.

Villkor för Pengar.se's nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev skickas ut en gång i veckan. Din epostadress lagras hos en tredjepart (Mailchimp) som är det system vi använder för att hantera prenumerationslistan och nyhetsbrevsutskicken. Du kan när som helst välja att avsluta prenumerationen och radera dina uppgifter hos oss. Vi lämnar inte ut din epostadress till någon annan part. Däremot kan vi i nyhetsbrevet inkludera sponsrade länkar och reklam till samarbetspartners.

Nyhetsnotiser

Danskarna älskar rabattkoder

Maxa semesterdagarna – så gör du 2020

Mäklarprovision – Hur tar mäklaren betalt?

Matsmart minskar matsvinnet

Skärpt amorteringskrav 1 mars - så påverkas du

Betalappar vanligare än kontanter - men kort fortfarande kung

7 tips inför Mellandagsrean - så hittar du guldkornen

Gamla ljusslingor - så mycket kostar de dig

En vecka till Black Friday - så fyndar du

Sista chansen att sätta in gamla mynt