Vi hjälper dig att spara pengar. Vår målsättning är att ge dig så många smarta och enkla tips som möjligt för att underlätta för dig i din ekonomiska vardag.

E-post: [email protected]

Betaltjänsten Zapper till Sverige

Den här sidan uppdaterades för en längre tid sedan. Tänk därför på att informationen kan (men behöver inte) vara inaktuell.

Nu kommer den mobila betaltjänsten Zapper till Sverige.

Den mobila betaltjänsten Zapper introduceras nu på den svenska marknaden. Tjänsten ska göra det avsevärt enklare att betala på restauranger.

Det är nu möjligt att betala notan på restaurangen och caféet utan att om och om igen behöva kalla på servitör eller servitris. Genom att scanna QR-koden på kvittot betalar du enkelt via appen. Efter att betalningen är genomförd får restaurangen, likaväl som du själv, ett besked om godkänd betalning.

Zapper har tidigare lanserats i Storbritannien, Australien och Sydafrika och används där av drygt 100 restauranger. Nu kommer betaltjänsten också till flera europeiska länder, ett av dem Sverige. 

- Mobila betalningar är ett hett ämne världen över, och då Sverige ligger i framkant när det gäller teknologi föll det sig naturligt att inkludera oss när Zapper lanseras i Europa. Zapper kommer med ett erbjudande som ger klara fördelar för såväl konsument som handlare. Till att börja med lanserar vi Zapper för restauranger och för e-handel i Sverige, och vi ser reda ett stort intresse för vårt erbjudande, säger Johan Lindström, ansvarig för Zapper Sverige i ett pressmeddelande.

Andra europeiska länder som nu kan använda appen är Frankrike, Spanien, Irland, Belgien, Nederländerna och Luxemburg.

Appen ska underlätta både för kunder och personal. I och med att betalningen kan ske på ett smidigare sätt kan mer tid läggas åt god service, skriver Zapper på sin hemsida. Betaltjänsten lanseras först och främst i Stockholm, med Café Entrée NK som först att ta del av tjänsten.


https://www.pengar.se/nyheter/betaltjansten-zapper-till-sverige


Vårt nyhetsbrev

  • Smarta tjänster
  • Enkla spara-tips
  • Avsluta när du vill

Genom att gå med, godkänner du även våra villkor.

Villkor för Pengar.se's nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev skickas ut en gång i veckan. Din epostadress lagras hos en tredjepart (Mailchimp) som är det system vi använder för att hantera prenumerationslistan och nyhetsbrevsutskicken. Du kan när som helst välja att avsluta prenumerationen och radera dina uppgifter hos oss. Vi lämnar inte ut din epostadress till någon annan part. Däremot kan vi i nyhetsbrevet inkludera sponsrade länkar och reklam till samarbetspartners.

Nyhetsnotiser

Danskarna älskar rabattkoder

Maxa semesterdagarna – så gör du 2020

Mäklarprovision – Hur tar mäklaren betalt?

Matsmart minskar matsvinnet

Skärpt amorteringskrav 1 mars - så påverkas du

Betalappar vanligare än kontanter - men kort fortfarande kung

7 tips inför Mellandagsrean - så hittar du guldkornen

Gamla ljusslingor - så mycket kostar de dig

En vecka till Black Friday - så fyndar du

Sista chansen att sätta in gamla mynt