Vi hjälper dig att spara pengar. Vår målsättning är att ge dig så många smarta och enkla tips som möjligt för att underlätta för dig i din ekonomiska vardag.

E-post: info@pengar.se

Matkassar från Hello Fresh

Med det unika konceptet från Hello Fresh kan du skräddarsy innehållet i matkassarna efter dina egna önskemål.

Skräddarsy din meny
Ingen bindningstid
Välj 3, 4 eller 5 middagar
Återgå till alla matkassarna
Vegetarisk matkasse
Grönsaker och proteiner Skräddarsy din egen kasse Håll koll på veckomenyn i appen
Personer
2
4
Middagar
3
4
30% på dina första 2 matkassar!

Prisspecifikation

Rabatten avdrages i kassan

825 kr
Fri frakt.
Beställ här
Familjekasse
Klassiska barnvänliga rätter Skräddarsy din egen kasse Håll koll på veckomenyn i appen
Personer
4
Middagar
3
4
5
30% på dina första 2 matkassar!

Prisspecifikation

Rabatten avdrages i kassan

825 kr
Fri frakt.
Beställ här
Klassisk matkasse *Bästsäljare
Kombinera kött, fisk och vego Skräddarsy din egen kasse Håll koll på veckomenyn i appen
Personer
2
4
Middagar
3
4
5
30% på dina första 2 matkassar!

Prisspecifikation

Rabatten avdrages i kassan

825 kr
Fri frakt.
Beställ här

Pengar.se frågar – Hello Fresh svarar

Vad får kunderna om de köper en matkasse från er?

– I våra matkassar får du måltider som är färdigpackade, tillsammans med receptkort som är lätta att följa. Vi har bara svenskt protein och svenska mejeriprodukter, och har anpassat mängden råvaror för att minska matsvinnet. Våra menyer skräddarsys och anpassas efter kundernas önskemål.  

Vad finns det för ekonomiska och miljömässiga fördelar med er matkasse?

– Genom att köp en färdig matkasse från oss får du färdigportionerade ingredienser, och behöver inte köpa fullstora förpackningar av råvaror som du bara använder en del av. En maträtt från våra matkassar är också billigare än att äta ut eller köpa hämtmat. Genom att ha en stor andel lokalproducerade råvaror kan vi också hålla nere koldioxidutsläppen, vilket är positivt ur en miljösynpunkt.

Varför ska kunderna välja just en matkasse från Hello Fresh?

– Hos oss hittar du den mest flexibla matkassen på marknaden – hos oss får kunderna välja både inriktning och recept i sina matkassar. Varje vecka finns det tolv olika recept att välja mellan. I och med att rätterna är färdigpackade går de också snabbt att laga.

Lär dig mer om Hello Fresh

I matkassarna från Hello Fresh hittar du färska ingredienser och varierande recept. Dessutom har du möjlighet att själv komponera dina middagar eftersom du kan byta ut ingredienser i matkassarna efter smak.

Hur beställer jag?

Det första steget är att välja vilken matkasse som du vill utgå ifrån. Efteråt skapar du en användare och lägger till bland annat leverans- och betalinformation. Det sista steget, innan du får hem din matkasse, är att välja vilka rätter som du vill ska ingå.

Vilka matkassar finns det att välja på?

  • Klassisk matkasse: Den bästsäljande matkassen där du kan kombinera kötträtter, fiskrätter och vegetariska alternativ.
  • Vegetarisk matkasse: En vegetarisk variant som innehåller naturliga proteiner och färska grönsaker.
  • Familjekasse: I denna matkassen hittar du klassiska rätter som ska passa för hela familjen.

Kan jag se och påverka recepten i matkassarna?

En av de stora fördelarna med just Hello Fresh är att du själv kan planera din meny. Du kan byta ut måltider i din matkasse antingen på hemsidan eller i Hello Freshs app.

Hur fungerar det med leveransen?

Om du bor i Stockholm, Göteborg eller Malmö får du leverans från Hello Fresh på söndagar, måndagar och tisdagar mellan klockan 17 och 22. I övriga Sverige sker i stället leverans på måndagar, tisdagar och onsdagar mellan klockan 07 och 18. Frakten är gratis, leveranskostnaden är redan inräknad i priset för matkassarna.

Till vilka städer/områden levererar Hello Fresh?

Hello Fresh levererar till de flesta platser i Sverige – utgångspunkten är att de kan leverera matkassar till postnummer som börjar på siffror mellan 10 och 82. Det finns dock några undantag, exempelvis Gotland och på delar av landsbygden. Besök Hello Freshs hemsida för att se om matkassarna kan levereras hem till dig.

Hur betalar jag?

Du har två betalningsalternativ att välja på hos Hello Fresh – antingen kan du betala med kort eller med faktura. När du gör din första beställning så debiteras du direkt, medan kommande beställningar debiteras torsdagen innan du får din leverans.

Hur avslutar jag abonnemanget?

Hello Fresh har ingen bindningstid på sina abonnemang, och du kan alltså avsluta eller pausa när du vill. Avsluta gör du enklast genom att logga in på ditt konto på Hello Freshs hemsida. Tänk dock på att du måste avsluta ditt abonnemang senast onsdag klockan 23.59 veckan före leverans.