Vi hjälper dig att spara pengar. Vår målsättning är att ge dig så många smarta och enkla tips som möjligt för att underlätta för dig i din ekonomiska vardag.

E-post: [email protected]

Matkassar från Marley Spoon

Den här sidan uppdaterades för en längre tid sedan. Tänk därför på att informationen kan (men behöver inte) vara inaktuell.

Hos Marley Spoon kan du välja fritt mellan 20 recept och på så vis skräddarsy din egen matkasse varje vecka.

Välj dina maträtter
Ingen bindningstid
Välj 2,3,4 eller 5 middagar
Återgå till alla matkassarna

Lär dig mer om Marley Spoon

Marley Spoon kommer ursprungligen från Tyskland och har funnits i Sverige sedan början av 2020. Företaget erbjuder en flexibel matkassetjänst där du varje vecka kan välja fritt mellan 20 recept och på så sätt kan skräddarsy din matkasse utifrån dina egna önskemål. 

Hur beställer jag?

Först och främst får du bestämma om du vill ha en matkasse för två eller fyra personer, och hur många middagar som ska ingå. I det första steget kan du också välja att matkassen ska vara helt vegetarisk. I nästa steg anger du ditt postnummer för att få reda på när och om matkassen kan levereras till din adress. Efter leveranssteget fyller du i betalningsinformation, och slutligen kommer du till själva receptbanken där du väljer vilka middagar som du vill ska ingå i din matkasse just denna vecka.

Vilka matkassar finns det att välja på?

  • Matkasse för två: Här beslutar du själv vilka rätter som du vill ska ingå och hur många middagar som det ska räcka till.
  • Matkasse för fyra: Även här har du möjlighet att skräddarsy din matkasse, den enda skillnaden är att du i stället får mat för fyra personer.

Kan jag se och påverka recepten i matkassarna?

På Marley Spoons hemsida kan du varje vecka se de 20 recept som finns att välja på för närvarande. Här välja du sedan fritt vilka middagar som ska finnas med i din matkasse.

Hur fungerar det med leveransen?

Marley Spoon levererar sina matkassar en gång i veckan. Genom att ange ditt postnummer på deras hemsida kan du se om du kan få leverans hem till dig och även vilken dag som leverans i så fall sker. Det tillkommer ingen extra kostnad för leveransen, utan frakten är inkluderad i priset för matkassen.

Till vilka städer/områden levererar Marley Spoon?

Marley Spoon är ganska nya på den svenska marknaden och levererar än så länge framför allt till storstadsområdena. Ange ditt postnummer på deras hemsida för att se om du kan få deras matkassar hem till dig.

Hur betalar jag?

Betala för din matkasseprenumeration hos Marley Spoon gör du antingen med Mastercard, Visa, American Express eller Paypal.

Hur avslutar jag abonnemanget?

Om du skulle vilja pausa eller avsluta ditt abonnemang gör du det enklast via ”Mina inställningar” på Marley Spoons hemsida. Viktigt att komma ihåg är dock att du behöver avsluta din prenumeration minst sju dagar innan kommande leverans.