Låna pengar!

Privatlån / Mikrolån
Bolån
Billån

Låna pengar ska vara enkelt!

Vi tycker att det ska vara enkelt att låna pengar och därför har vi utvecklat en användarvänlig tjänst för att jämföra lån. Du väljer till vänster vad för typ av lån samt hur mycket du vill låna, efter det skickas du vidare till lättöverskådliga jämförelser över tillgängliga lån. Det finns också massor med information om vad man ska tänka på innan man tar ett lån, det kan du läsa mer om i artiklarna nedan.

Icon Pengar.se
Vivus
 

Kredittjänsten vivus är norra Europas ledande snabblåneföretag och har över 600 000 kunder.

Flexibelt lån

Det är flexibelt, du kan själv välja hur mycket ska låna varje steg är 50 kr och låneperidon får du välja själv mellan 1 – 30 dagar. Första lånet får du låna upp till 4000 kr gratis, för att låna upp till 1950 kr så behöver du vara 18 – 19 år gammal, upp till 2950 kr är det åldersgränsen 20 -21 år, 4000 kr behöver du va mellan 24 – 65 år. För att att ta lån som är över 4000 kr så behöver du ha tagit lån tidigare som du har betalat tillbaka.

Förlänga lån

Du kan förlänga lånet i 7, 14 eller 30 dagar om du vill eller behöver, kostnaden för förlängning är beroende på hur mycket du lånade från början och hur mycket länge du vill förlänga.

Krav

Kraven som ställs för att du ska få låna är att du är svensk medborgare som är minst 18 år gammal, inga betalningsanmärkningar. Du ska ha ett svenskt mobiltelefonnummer samt ett svenskt bankkonto. Efter det utförs en vanlig kreditprövning på dig.

Tipsa en kompis

Om du tipsar kompisar över E-Mail som sedan lånar pengar på Vivus så får du 200 kr i bonus som dras av vid nästa betalning.